Heat4All Accessoires

Heat4All besturingssystemen Heat4All verticale stands

Heat4All ICONIC Infrarood Panelen zijn te bedienen via een draadloze verbinding met uw pc, tablet of mobiele app. Individuele temperaturen voor elke kamer zijn in te stellen op afstand, en te bedienen waar u ook bent.

Hieronder een lijst met alle Heat4All thermostaat- en besturingssysteemopties. Gratis advies over de beste oplossingen voor uw woon- en kantoorruimtes kunt u hier aanvragen .

HomeMatic Central Hub

De HomeMatic Centrale Hub is het middelpunt van de geautomatiseerde besturing van uw Heat4All Infraroodverwarming. Dit innovatieve apparaat vormt het hart dat alle andere onderdelen van uw gebruiksvriendelijke besturing met elkaar verbindt. Het is gemakkelijk en intuïtief te programmeren via uw pc.

HomeMatic wandthermostaat (draadloos)

Om voor de ideale temperatuur in elke kamer te zorgen, raden we het gebruik van onze HomeMatic Wandthermostaat aan. Met de HomeMatic Wandthermostaat kunt u de temperatuur afzonderlijk instellen voor elke kamer, van een heerlijk warme woonkamer tot een aangenaam koele slaapkamer. Installeer gewoon een HomeMatic wandthermostaat per kamer en zet deze op de gewenste temperatuur.

HomeMatic Stekkerschakelaar

De HomeMatic Stekkerschakelaar dient als een adapter tussen de plug en uw Heat4All Infrarood Paneel. Het is super eenvoudig te installeren en verbindt direct uw infraroodverwarmingen aan uw gebruiksvriendelijke HomeMatic besturingsssysteem.

HomeMatic Inbouwschakelaar

Met de HomeMatic Inbouwschakelaar kunt u uw Heat4All infraroodverwarmingen een draadloze verbinding met uw HomeMatic besturingssysteem laten maken. Om het te gebruiken, installeert u de inbouwschakelaar aan de muur achter uw Heat4All Infrarood Panel.

HomeMatic Remote Control via smartphone, tablet en pc

Voor nog meer comfort, kunt u alle onderdelen van uw HomeMatic besturing programmeren en besturen via de HomeMatic Remote control app voor smartphone, tablet en pc. Schakel uw verwarmingen aan en uit, wijzigen de temperatuurinstellingen en bewaak uw kamertemperatuur overal en op elk gewenst moment met deze handige applicatie.

Heat4All kamerthermostaat (draadloos)

Met de H4A draadloze thermostaat kunt u de temperatuurinstellingen van uw Heat4All Infrarood verwarmingen automatisch regelen in uw woon- en kantoorruimtes. De H4A draadloze thermostaat is een digitale draadloze thermostaat met groen LCD backlight. Het grootste voordeel is zijn eenvoudige en flexibele installatie; geen netwerkverbinding of kabel vereist. De draadloze
thermostaat kan worden aangesloten op maximaal 9 ontvangers / schakelelementen.
De voordelen van de H4A draadloze thermostaat:

  • 7 wekelijkse programma’s, 6 temperatuurinstellingen per dag
  • Eenvoudige en flexibele installatie – geen netwerkverbinding of kabel vereist
  • Snelle wijziging van de temperatuurinstellingen
  • Informatie over bedrijfsuren / childproofing optie / vergrendelknop
  • Verschillende programmering voor verschillende dagen mogelijk (Ma-vr, za-zo en ma-zo)
  • Vorstbeveiliging (3 ┬░ C), de batterij bijna leeg alarm
  • Bereik tot 35m

Heat4All kamerthermostaat met draaischakelaar (draadloos)

De Heat4All kamerthermostaat met draaischakelaar kunt u uw kamertemperatuur stellen door simpelweg het draaien van de draaischakelaar.

Heat4All Inbouwschakelaar

De Heat4All Inbouwschakelaar schakelt uw Heat4All Infrarood Panel aan of uit, op basis van de gegevens van de draadloze thermostaatdata. Het grootste voordeel is de eenvoudige installatie in een inbouwdoos.

Heat4All Stekkerschakelaar

De Heat4All Stekkerschakelaar schakelt uw Heat4All Infrarood Paneel aan of uit op basis van de draadloze thermostaatdata. Het wordt direct in het stopcontact ingeplugd.

Heat4All Stekker Thermostaat TS 10

De Heat4All Stekker Thermostaat TS 10 trekt de eenvoudige bediening van je Heat4All Infrarood panelen naar een volgend level. Naast het instellen van de temperatuur van uw panelen, kunt u ook van verschillende geautomatiseerde programma’s instellen. De Heat4All Stekker Thermostaat biedt een uitstekende prijs-prestatie-verhouding.