Toepassingen van infrarood verwarming

Infrarood verwarming
in huizen en vakantiewoningen

Of u nu een nieuw huis bouwt of uw huis renoveert, voor extra verwarming van uw huis of flat is Heat4All infrarood verwarming altijd de perfecte keuze.

De Heat4All infrarood verwarming wordt aangesloten op elektriciteit. Geen water of gasleiding nodig, de verwarming is direct klaar voor gebruik.

Investeringskosten voor infraroodverwarming minder hoog dan voor traditionele verwarmingssystemen als centrale verwarming.

Infraroodpanelen zijn maar enkele millimeters dik en eventueel bedrukt met een eigen foto of motief. Keuze van decoratie van de panelen is volledig naar eigen keuze. Volledig passend bij uw smaak en inrichting van uw huis zijn de panelen een genot voor het oog.

Besparen en genieten

Infrarood verwarming bespaart energie en geld dankzij de verwarming van vaste objecten in de ruimte. Ook op de volgende manieren leveren ze u een besparing van geld op:

  1. Een kamer die met infraroodpanelen tot 19 graden verwarmt is, zal aanvoelen als een verwarming van 22 graden. Minder energie is nodig voor een ruimte die comfortabel aanvoelt en minder energie betekent meer geld besparen.
  2. Vanaf het begin geeft infraroodverwarmin een aangename warmte terwijl de lucht langzaam verwarmt. Dit zort er voor dat er minder warmte verloren gaat in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen, ook in slecht geïsoleerde kamers.
  3. Infraroodstraling verwarmen en drogen ook de wanden van de kamer, die daardoor voor een betere warmte-isolatie zorgen en zo energie en geld besparen.

In de badkamer

Na enkele minuten heeft Heat4All infraroodverwarming een ruimte al aangenaam verwarmd. Dit is ideaal voor gebruik in de badkamer die met convectieverwarming pas na lange tijd goed verwarmd is.

Infraroodverwarming in de badkamer is in te stellen op persoonlijke voorkeuren en u kunt b.v. de badkamer alleen verwarmen vlak voor het nemen van bad of douche. Bij ruimtegebrek kan een bestaande spiegel worden vervangen door een Heat4All Spiegel paneel.

Infraroodverwarmingen voor industriële gebouwen

De speciale eisen aan verwarming voor fabrieken en industriële gebouwen leiden tot enorme stookkosten. Convectieverwarming biedt nauwelijke een haalbare oplossing hiervoor. Veel warmte in de vaak hoge en slecht geïsoleerde gebouwen is nutteloos en zal verloren gaan.
Heat4All infraroodverwarming kan dit verhelpen.

  1. Infraroodverwarming kan zo geplaats worden dat alleen efficiënt en besparend wordt verwarmd op de plekken waar men werkt.
  2. Dank zij infraroodverwarming worden alleen mensen en voorwerpen in een ruimte verwarmd. Er gaat geen energie verloren aan verwarming van de lucht.
  3. Heat4All infraroodverwarming verwarmt niet alleen voorwerpen maar houdt zo ook droog. Dit behoedt tegen schimmel en is gunstig voor materiaal in een industriële omgeving dat droog moet blijven.

Meer weten? Stel hier uw vraag