Voordelen van Heat4All infraroodverwarming

Gezond, behaaglijk klimaat in de kamer

Infraroodverwarming straalt wanden, vloeren en voorwerpen in een ruimte aan. De infraroodstraling wordt opgeslagen in de voorwerpen en komt geleidelijk vrij als aangename warmte. Het is een natuurlijke vorm van verwarmen die de lucht niet in beweging brengt, geen tocht veroorzaakt en de luchtvochtigheid gelijkmatig houdt.

Geen tocht of ronddwarrelend stof

Er ontstaat geen luchtcirculatie bij infraroodverwarming zodat er geen rondvliegende stofdeeltjes in de lucht komen.

Voorkomt schimmel

Infraroodverwarming leidt tot beter vochtgehalte in een ruimte. Muren worden warm en droog zodat schimmel geen kans krijgt.

Installatie eenvoudig

Heat4All Infraroodpanelen zijn op veel verschillende manieren te monteren en kunnen b.v. makkelijk aan muur of plafond worden bevestigd. Monteren van een infraroodpaneel is te vergelijken met het ophangen van een schilderij. Installatie kost maar enkele minuten. Via een plate stekker worden infraroodpanelen van stroom voorzien zodat ze direct te gebruiken zijn.

Flexibel en ruimtebesparend

Infraroodpanelen zijn veel dunner dan radiatoren en kunnen direct op een muur of plafond worden gemonteerd. Overal in huis kunnen ze worden geplaatst, woonkamer, badkamer, kelder kantoor of industrieel gebouw.

Milieuvriendelijk

Heat4All Infaroodpanelen beperken schadelijke CO2 uitstoot en voldoen aan strenge milieu-eisen. Infraroodpanelen zijn zelfs volledig CO2 neutraal als de benodigde elektriciteit wordt opgewekt met zonnepanelen, waterkracht of windenergie.

Eigen foto of design

Heat4ALL kan ook heel persoonlijk en mooi zijn. De panelen kunnen worden bedrukt met foto’s van eigen keus of afbeeldingen van kunstwerken van gerenommeerde kunstenaars.

Lage investering

In geval van nieuwbouw kunnen kosten voor een infraroodverwarming-systeem 70% lager uitvallen dan de traditionele verwarmingssystemen

Geen onderhoudskosten

Heat4All infraroodpanelen behoeven geen onderhoud en regelmatige controle.

Geen verborgenkosten

Verborgen kosten voor energie of servicekosten voor monteurs etc zijn er niet bij gebruik van infraroodpanelen.

Meer weten? Stel hier uw vraag